Skovbo Villa
   
                             
 

SVENSK TRÆHUS

 
svensk træhus

Er du interesseret i svenske træhuse, så er Skovbo et godt valg. Skovbo blev etableret i 1997 og i efteråret 2007 overtaget af en af Sveriges største træhusfirmaer - Fiskarhedenvillan AB - med et årligt salg på over 500 huse. Fiskarhedenvillan AB er ejet af den danske kapitalfond Polaris Private Equity, hvor investorerne er A. P. Møller-Mærsk, Danske Bank, ATP Private Equity, PFA Pension, Lærernes Pension, Topdanmark, PensionDanmark, Kirkbi, Sparekassen Sjælland, Bagger-Sørensen Gruppen, Merchant Mid Cap Nordic samt islandske Glitnir.

I dag er Skovbo danskernes foretrukne leverandør af bjælkehuse og træhuse. Skovbo har egen udviklings og teknisk afdeling, som sammen med et nært sammenarbejde med leverandører og Fiskarhedenvillan AB giver en fleksibilitet og et enestående flow fra første spadestik til kvalitetshuset står færdig. Det gør os i stand til at opfylde vores målsætning: At levere en bolig, som sætter en høj standard inden for byggeri, såvel arkitektonisk som kvalitetsmæssigt. Et produkt, vi som virksomhed, medarbejderne som de individualister de er, og vores kunder, kan være stolte af.

De fleste familier har deres helt egen opfattelse af udseendet og indretningen på svenske træhuse, når de starter på at bygge hus – derfor har vi udviklet Skovbohuset, så det bedst muligt imødekommer dine individuelle krav og forventninger. Under "1 plan" eller "1½ plan" kan du se tegninger over vores basislinie. Du kan bruge dem som inspiration, og selv vælge, om din nye bolig skal være et basishus, en modificeret udgave – eller måske et hus, du selv designer sammen med os.

Hvad kan Skovbo tilbyde dig af svenske træhuse

Når du er klar til at gå igang med at bygge hus, så kan Skovbo tilbyde dig et bjælkehus, eller et træhus i stil med svenske træhuse og det med tre forskellige byggeformer: selvbyg, medbyg eller færdigbyg

Du kan læse vores trin for trin guide for at få et kig på, hvordan forløbet foregår når du vælger dit hus hos Skovbo.


Skovbos værdier
Hos Skovbo har vi følgende grundværdier:

  • Kvalitetsbevidst
  • Imødekommende
  • Ansvarlig

Du kan derfor trygt overlade det til Skovbo, at bygge dit drømmehus.

At bygge hus med Skovbo  Nybyggeri  Valg af bygherre  Træhus  Bjælkehus  Norske træhuse  Svenske træhuse  Fritidshus  Carporte  Forskellige byggeløsninger  Lavenergihus  Murstenshus kontra træhus  Allergivenligt træhus  Valg af byggemateriale   Vedligeholdelse af træhuse Arkitekttegnede huse


Skovbo Villa A/S - Hjulmagervej 8 L - 7100 Vejle - Kontakt - Sitemap